Servicii

Creare site

Orice afacere are nevoie

de un site, fie că e vorba de un site de prezentare, magazin online sau blog. Noi te putem ajuta cu crearea unui site după cerințele tale cu panou de administrare, pentru ca tu să poți adăuga, modifica sau schimba ușor datele. Toate site-urile făcute de noi au integrat versiune mobilă, adică design responsive. Vei avea acces la detalii precum statistici, detalii care sunt extrem de importante mai ales în cazul magazinelor online. Site-urile create de noi sunt optimizate SEO, ceea ce te va ajuta la indexarea corecta în motoarele de căutare, precum Google.

Campanii de promovare

Publicitatea este esențială

în mediul online. Practic fără să te promovovezi nu vei putea scoate în evidență produsul tău. Noi avem suficientă experiență pentru a seta camapanii de promvare pe Google, Facebook sau Instagram. Pe parcursul unei promovări noi avem grijă să optimizăm în cel mai eficinet mod campania, pentru ca tu să ai parte de trafic sau conversii.

Administrare social media

Imaginea afacerii tale

pe platformele de social media este ca și o carte de vizită. Dacă ești atent la tot ce postezi, la tendințe și la părerile clienților tăi ve reuși să ridici imaginea afacerii tale într-un timp relativ scurt. În acest domeniu, noi te putem ajuta cu o mulțime de materiale, sugestii, analize și cel mai important te scăpăm de o muncă care îți consumă mult timp.

Editare video

Cea mai bună metodă

de a transmite informații clare și esențiale este prin materiale video. Dacă nu te pricepi la editare video noi te putem ajuta atât cu editarea unor materiale video pentru a promova diverse produse sau servicii pe pltformele de social media, dar și cu editarea vlogurilor.

Graphic design

În lista noastră vei regăsi și servicii

de graphic designe. În acest fel ajutăm clienții și cu materiale grafice, pe care le putem face chiar noi. Printre materiale pe care le putem crea se numără: logo-uri, bannere, materiale publicitare, afișe, etichete produse, butoane sau iconițe. Putem oferi atât variante vectoriale, potrivite pentru printing, cât și materiale digitale adecvate pentru social media sau alte platforme online