Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.ServerXtrem.ro (https://www.serverxtrem.ro ).

Site-ul www.ServerXtrem.ro (https://www.serverxtrem.ro ) este operat de societatea Roem Nosis SRL , cu sediul in Mun. Cluj-Napoca, judetul Cluj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/1371/2014 si Cod Unic de Identificare (CIF) 33063978.

Cum utilizam datele dvs. cu caracter personal.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.ServerXtrem.ro (https://www.serverxtrem.ro ), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.ServerXtrem.ro (https://www.serverxtrem.ro ) in urmatoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu clientii;
– Prelucrarea comenzilor;
– Participarea la concursuri, promotii;
– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
– Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.ServerXtrem.ro (https://www.serverxtrem.ro ) si a tertilor cu care www.ServerXtrem.ro (https://www.serverxtrem.ro ) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– Pentru prestarea serviciului nostru
– Pentru prelucrarea serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi
– Pentru a va furniza serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse in  contractul cu dvs., servicii care utilizeaza informatii despre locatia dvs., precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale serviciilor.

Facturare si relatii cu clientii

– Pentru a va factura si serviciile noastre;
– Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt eronate sau incomplete;
– Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele sau serviciile noastre

Durata de pastrare a datelor dvs. cu caracter personal

In mod normal, vom stoca informatiile Dvs. atata timp cat aveti un cont pe www.ServerXtrem.ro.

Puteti sa ne solicitati stergerea contului Dvs. oricand, iar noi vom da curs acestor solicitari, sub rezerva stocarii ulterioare doar a informatiilor strict necesare din punct de vedere legal si al interesului nostru legitim.

Cum sa inaintati o plangere

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact.

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

In cazul in care considerati ca datele pe care le detinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerati ca nu ar trebui sa prelucram datele dvs., va rugam sa contactati.

Dreptul de stergere

www.ServerXtrem.ro urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dvs. doar atat timp cat acest lucru este necesar. In anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin formularul de contact.